Deksler tåkelys Subaru Impreza Mk1 (1997-2000 Gt / Wrx / Sti)

MaxtonSKU:168FP
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Foglight Covers Subaru Impreza MK1

Foglight Covers Subaru Impreza MK1 gir en perfekt finish til din Subaru Impreza mk1 Gt / Wrx / Sti modellene 1997-2000. Disse dekslene er laget av slitesterk glassfiber som vil tåle både lave og høye temperaturer, samtidig som det opprettholder formen. Vårt produkt skal gjerne installeres av en ekspert for å sikre best mulig passform og finish.

Kvalitets Glassfiberkonstruksjon

Disse deksler er laget av glassfiber, et lettvint, stivt materiale med økt styrke og fleksibilitet. Det tåler ekstreme værforhold uten deformasjon, noe som gjør det ideelt for bruk på Subaru Impreza-biler. Forberedelse og prøvemontering før maling anbefales for å sikre en perfekt finish.

Tuv Materialgutachten-sertifisering

Vår Foglight Covers Subaru Impreza MK1 har oppnådd TÜV Materialgutachten-sertifisering, og sertifiserer dermed for materiale. Dette er et vitnesbyrd om produktets kvalitet og holdbarhet, og gir deg som kunde ekstra trygghet.

Autorisert Maxton Design-distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design i Norge, noe som innebærer at vi kan tilby produkter av topp kvalitet til konkurransedyktige priser. Denne Foglight Covers Subaru Impreza MK1 er et bevis på dette.