Frontleppe Subaru Impreza Gt

MaxtonSKU:SU-IM-1-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Subaru Impreza GT Med Vår Frontleppe

Vår Frontleppe for Subaru Impreza GT er utformet for å forbedre din bils estetikk og holdbarhet. Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. Med streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning sikrer vi høy holdbarhet og fleksibilitet for dette produktet.

ABS-plast: Holdbart og Fleksibelt Materiale

ABS-plast er kjent for sin robusthet og er derfor et ideelt valg for bilkomponenter. Vi bruker dette materiale for å lage vår Subaru Impreza GT Frontleppe for å sikre dens holdbarhet og bidrar til bilens lange levetid. Det krever heller ingen ekstra trinn i installasjonen, noe som gjør det både tid og kostnadseffektivt.

3. Forbedret Utseende Med Vår Frontleppe Design

Ikke bare er frontleppen laget for å forbedre bilens holdbarhet, men den er også designet for å gi bilen en mer attraktiv og moderne look. Vår Subaru Impreza GT Frontleppe kommer monteringsklar, med alle nødvendige monterings elementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner.

4. Offisiell Distributør av Maxton Design-produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Når du kjøper fra oss, kan du være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet som har gjennomgått omfattende testing for å sikre den beste ytelsen.