Sideskjørt diffusers v.1 Subaru Brz/ Toyota Gt86 Facelift

MaxtonSKU:SU-BRZ-1F-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers v.1 Subaru BRZ/ Toyota GT86 Facelift

Sideskjørt diffusors v.1 for Subaru BRZ/ Toyota GT86 Facelift er et høykvalitetsprodukt laget av ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vi sikrer den høyeste holdbarheten og fleksibliteten med vårt produkt gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning.

Produktets høykvalitetsmaterialer

Sidekjørtet er laget av ABS-plast, kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Dette materialet er mye brukt i bilindustrien for dens evne til å motstå alvorlige påkjenninger uten å bli deformert. Vårt Sideskjørt diffusors v.1 for Subaru BRZ/ Toyota GT86 Facelift er TÜV-godkjent, og oppfyller de strengeste kvalitetskrav.

Enestående utseende og enkel installasjon

Ikke bare forbedrer vårt Sideskjørt diffusors v.1 bilens utseende drastisk, men den kommer også monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en instruksjonsmanual. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør prosessen strømlinjeformet og uten stress.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi bare kvalitetsdeler for din Subaru BRZ/ Toyota GT86 Facelift. Du kan være trygg på at du kjøper fra en pålitelig og ryddig kilde.