Frontleppe V.4 Subaru BRZ Facelift

MaxtonSKU:SU-BRZ-1F-FD1G+FD1RRED
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen din med Frontleppe V.4 Subaru BRZ Facelift

Subaru BRZ Facelift: Høy Kvalitet og Holdbarhet

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet er strengt kvalitetskontrollert og TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Frontleppe V.4 Subaru BRZ Facelift gir deg tryggheten av å vite at du har et produkt som er både kvalitetssikret og holdbart.

Monteringsklar Frontleppe for Subaru

Dette er ikke bare et annet ettermarkedskomponent, men en virkelig oppgradering for din bil. Frontleppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen enkel og rask. Monteringsklar Frontleppe sikrer at du får en problemfri monteringsprosess.

Effektiv Forbedring av Din Subaru BRZ's Utseende

Med Frontleppe V.4 Subaru BRZ Facelift vil bilen din få et drastisk bedre utseende. Dette skyldes dens sofistikerte design og førsteklasses materialevalg. Enten du er ute etter å forbedre bilens utseende eller bare vil gi den et unikt preg, vil Maxton Design Frontleppe være et flott tillegg til bilen din.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp med tillit og forvandle bilen din i dag med vår Frontleppe V.4 Subaru BRZ Facelift!