Sidesplittere Bak V.2 Toyota Gt86 Facelift

MaxtonSKU:TO-GT86-1F-RSD1RRED+RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.599,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak V.2 Toyota Gt86 Facelift - Høy Kvalitet For Enestående Utsende

Ønsker du en oppgradering til bilen din som både er estetisk og funksjonell? Du behøver ikke lete lenger, med vår Diffuser av ABS-plast, får bilen din et drastisk bedre utseende, samtidig som den gir optimering i ytelse. Dette produktet er utformet med streng kvalitet og er TUV godkjent, slik at du kan være trygg på holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet den er laget av.

Økt Estetikk Med ABS-Plast Diffuser

Med vår diffuser vil bilen din få en dramatisk forbedring i utseende. Dette produktet kommer monteringklar og inneholder alle nødvendige monteringskomponenter. I tillegg vil du også få en monteringsmanual med klare instruksjoner, og det er ingen ekstra trinn du trenger å bekymre deg for. Vårt produkt vil gi deg det eksotiske og heftige utseendet du har ønsket for bilen din.

Maxton Design - Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi tilby deg kvalitetskomponenter som gir bilen din et sømløst og attraktivt utseende. Enten du leter etter bilindustribygget plaststøtfanger eller andre deler av bilkarosseriet, vil vårt sortiment av Maxton Design-produkter møte dine behov til det fulle.

Sikker På Din Investering - TÜV-godkjente Produkter

Sikkerhet er en viktig faktor når det kommer til biloppgradering. Derfor er alle våre produkter TÜV-godkjente, noe som betyr at de er testet og sertifisert for å møte strenge sikkerhetsstandarder. Med våre TÜV-godkjente produkter, kan du være trygg på at bilen din er utstyrt med de sterkeste og sikreste komponentene på markedet.