Sidesplittere Bak V.1 Toyota Gt86 Facelift

MaxtonSKU:TO-GT86-1F-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak V.1 Toyota GT86 Facelift: Et Praktisk og Stilig Tilbehør til Din Bil

Leter du etter kvalitetsbiltilbehør for å forbedre bilens ytre utseende? Vi presenterer Sidesplittere Bak V.1 Toyota GT86 Facelift, produsert av Maxton Design. Perfeksjonert med høy kvalitetsstandard og TÜV-godkjenning, sikrer vi at det leverer robusthet og stil.

ABS Plastkvalitet Evne til å Motstå

Våre Sidesplitt Bak V.1 er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast er et foretrukket materiale i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Disse egenskapene gjør produktet standhaftig og ideelt for langvarig bruk.

Enkel Montering for Drastisk Bedre Utseende

Forbedre bilens estetikk med vår Sidesplitt Bak V.1. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Denne diffuseren vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen. Du trenger ikke ekstra trinn for installasjon, noe som gjør prosessen rask og problemfri.

Maxton Design Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi sørger for at vi leverer bare det beste til våre kunder. Takket være vår dedikasjon og forpliktelse til kvalitet, kan du være sikker på at ditt kjøp vil ha utmerket verdi og gi bilen din det utseendet det fortjener.