Sidesplittere Bak Toyota Gt86

MaxtonSKU:TO-GT86-1-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
PĂĽ lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
199,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak til Toyota GT86: Øk bilens appeal med vürt Maxton Design Produkt

Vær stolt eier av en Toyota GT86 med forbedret estetikk. Vi introduserer vårt Sidesplittere Bak, laget av førsteklasses ABS-plast. ABS-plast er kjent for sin høye holdbarhet, fleksibilitet og materialets kvalitet. Denne plasten blir brukt til å lage mange bilindustriens fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med TÜV-godkjenning og våre strenge kvalitetskrav, er diffuseren bygget for å vare.

Øk bilens estetiske utseende med Sidesplittere Bak

Dra fordeler fra den drastiske forbedringen i din bilens utseende med vĂĽr Sidesplittere Bak. denne diffuseren gir et vesentlig bedre estetisk utseende til baksiden av bilen. Dette Maxton Design produktet er det perfekte valget for de som verdsetter en kombinasjon av eleganse og sportslighet.

Klar for montering - Enkel installasjon av Sidesplittere Bak

Hver Sidesplitter Bak kommer med en detaljert monteringsmanual og alle nødvendige monteringskomponenter. Med disse klare instruksjonene er installasjonsprosessen rask og enkel, uten ekstra trinn nødvendig. Nyt en sømløs installasjonserfaring og forbedre bilens estetikk pü kort tid.

Troverdighet og kvalitet - Vi er en autorisert Maxton Design distributør

Som en autorisert Maxton Design distributør i Norge, kan vi garantere den høyeste kvaliteten pü alle vüre produkter. Du kan stole pü at du mottar autentiske og pülitelige produkter fra oss.