Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift

MaxtonSKU:TO-GT86-1F-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Bil med Vår Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift

La oss introdusere vår Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift, en nødvendig tilleggsdel for din GT86 som er laget for å forbedre bilens generelle utseende og ytelse. Dette produktet, laget av høykvalitets ABS-plast, blir brukt mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilens karosseri. Den gjennomgår strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Økt Ytelse med Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift

Vår Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift gir deg ikke bare en estetisk oppgradering av bilen din, men også forbedret ytelse. Med alle de nødvendige monteringselementene og en klar monteringsmanual tilgjengelig, blir installasjonen enkel og grei. Det er ingen ekstra trinn, og det gjør det mulig for deg å oppleve fordelene uhindret.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, står vår kvalitet og pålitelighet ubestridt. Vi tilbyr kun de beste produktene som oppfyller de strenge kvalitetskravene for å sikre at du får mest mulig ut av investeringen. Vår Frontleppe V.2 Toyota Gt86 Facelift er et av disse produkter, laget for å gi bilen din den oppgraderingen den fortjener.