Sidesplitter Bak Opel Zafira B Opc / Vxr

MaxtonSKU:OP-ZA-2-OPC-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maksimer Bilestetikken med Sidesplitter Bak Opel Zafira B Opc / Vxr

Gi din kjøretøy en fullstendig makeover med vår høykvalitets Sidesplitter Bak Opel Zafira B Opc / Vxr. Den er laget med premium ABS-plast, som er anerkjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Denne ABS-plasten brukes ofte til å produsere fabrikkstøtfangere og andre bilkroppsdeler, noe som sikrer sin robuste nytelse og lang levetid. I tillegg er produktet gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Ekstraordinary Utsendet Med Vår Diffuser

En av de største høydepunktene ved denne Sidesplitter Bak er dens evne til dramatisk å forbedre bilens bakside utseende. Med sin slanke design og glatt finish, vil diffuseren lett gi bilen din et moderne og stilish utseende. Den kommer monteringsklar, utstyrt med alle nødvendige monteringselementer, og en enkel å følge monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør installasjonsprosessen rask og enkel.

Offisiell Maxton Design Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Det gir oss muligheten til å levere produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Med den siste diffuseren til Opel Zafira B Opc / Vxr, kan vi garantere at du får et utmerket produkt som vil overgå dine forventninger.