Sidesplitter Bak Opel Corsa D Opc / Vxr

MaxtonSKU:OP-CO-D-OPC-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitter Bak Opel Corsa D Opc / Vxr: Optimalisere Din Kjøreopplevelse

Du er på utkikk etter bildeler for Opel Corsa D Opc / Vxr for å optimere bilens yteevne og estetikk. Sidesplitter Bak er det perfekte produktet for å oppnå begge disse målene.

Holdbart og Fleksibelt Materialvalg

Vårt produkt er laget av ABS-plastet som er i utstrakt bruk i bilindustrien. Grunner til dets popularitet inkluderer det drastisk bedre utseende det gir, sammen med den høye holdbarheten og fleksibiliteten det tilbyr. Med streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning, kan du være sikker på at våre Opel Bildeler er synonymt med tillit og holdbarhet.

Ferdig Til Montering

Sidesplitter Bak Opel Corsa D Opc / Vxr kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. Vi gjør det enkelt for deg med klare monteringsinstruksjoner inkludert i pakken. Du vil oppleve en sømløs installasjonsprosess, uten behov for ekstra trinn.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Gjennom å handle med oss, får du tilgang til et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter fra en av de ledende navnene i bransjen.

Rust opp din Opel Corsa D Opc / Vxr med vårt Sidesplitter Bak for en bedre kjøreopplevelse og et mer imponerende utseende.