Panserforlenger Opel Corsa D Opc / Vxr

MaxtonSKU:OP-CO-D-OPC-B1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bonnet Add-On Opel Corsa D Opc / Vxr

Oppgrader din Opel Corsa D Opc / Vxr 2006 - 2014 med vår eksklusive Bonnet Add-On. Dette utsøkte tilbehøret er ideelt for å gi bilen din et mer sofistikert og moderne utseende.

Et komplett sett for optimal ytelse

Vårt Bonnet Add-On sett gir deg alt du trenger for en enkel og smidig installasjon. Settet inkluderer en Avfettingsklut som sikrer en ren og sikker overflate for installasjon. Vi lover en oppgradering av din bil som både er lett å gjøre og gir langvarige resultater.

High-quality ABS Plast produkt

Laget av abs plast, kjent for sine ekstraordinære styrke og fleksibilitet. ABS er et materiale som er spesielt produsert for bilindustrien. Den blir naturlig valgt for produksjon av fabrikkfangere og andre bildeler. Vårt ABS produkt er garantert å tåle tidens prøve.

TUV sertifisert og Maxton Design autorisert

Vårt produkt har mottatt en TUV Materialgutachten sertifisering. Dette er en attest som bekrefter materialets kvalitet og pålitelighet. Vi er også stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Så hvis du leter etter en oppgradering til din bil, som kombinerer kvalitet, stil og pålitelighet, er vår Bonnet Add-On Opel Corsa D Opc / Vxr det perfekte alternativet for deg.