Spoilerforlenger Opel Astra K Opc-Line

MaxtonSKU:OP-AS-5-OPCLINE-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Opel Astra K Opc-Line

Introduksjon til det stilige Spoiler Extension Opel Astra K Opc-Line, en perfekt oppgradering for din bil. Dette produktet er spesielt designet for å passe Opel Astra K Opc-Line 2015 og utover. Den vil effektivt puste nytt liv i din bilens estetikk.

Utvalgt Material og Komponenter

Dette settet kommer komplett med en spoiler-forlengelse utstyrt med 3M tape, og en avfettingsduk. Produktet er laget av kvalitets Abs-plast, kjent for sin økte styrke og fleksibilitet. Dette materialet ble spesielt opprettet for bruk i bilindustrien og brukes i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

Sertifisering og Kvalitetssikring

Vårt produkt er Tuv Materialgutachten-sertifisert (TÜV-sertifisert for materiale), en attest til dets kvalitet og holdbarhet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, lover vi å levere kun det beste av biloppgraderingsproduktene.

Maxton Design Produkter

Maxton Design er anerkjent i markedet for sin unike fokus på design, kvalitet og ytelse. Med Spoiler Extension Opel Astra K Opc-Line fra Maxton Design vil din bil utstråle en unik eleganse og sportslighet, bedre enn noen annen.

Ikke nøl med å gjøre bilen din bedre med vår Spoiler Extension. Bestill nå!