Sidesplitter Bak Opel Astra J Opc / Vxr

MaxtonSKU:OP-AS-4-OPC-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitter Bak Opel Astra J Opc / Vxr: Din Bilens Ultimate Oppgradering

Opel Astra J Opc / Vxr er en sidesplitter som ikke bare forandrer bilens estetikk, men også forbedrer dens funksjonalitet. Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale som er bredt bruk i bilindustrien. ABS-plasten er kjent for sin styrke, holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør den til det perfekte valget for bilkomponenter.

ABS-Plast: Den Bransjeledende Standarden

ABS-plast er det foretrukne valget i bilbransjen for produksjon av sant som fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vår Opel Astra J Opc / Vxr-sidesplitter er ingen unntak. Den gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre holdbarheten og bærekraften i produktet.

Drastisk Forbedret Utseende og Montering

Sidesplitten er designet for å gi en drastisk forbedring til bilens utseende. Ikke bare det, men den leveres også monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør monteringsprosessen enkel og lettvint.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å tilby deg denne premium sidesplitteren som vil ændre din bilopplevelse.