Sideskjørt diffusers Opel Astra J Opc / Vxr

MaxtonSKU:OP-AS-4-OPC-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Opel Astra J Opc / Vxr: Din bil sin beste venn for utseende og holdbarhet

Vårt Sideskjørt diffusers Opel Astra J Opc / Vxr er utformet for å gjøre bilen din skiller seg ut med sin elegante design og forbedre dens aerodynamiske ytelse. Laget av høykvalitets ABS-plast, er dette produktet lett, men utrolig sterkt og holdbart, dette sikrer varig bruk.

Høy holdbarhet og fleksibilitet

Sideskjørtet, kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, tåler de mest krevende veiforhold. Vi sørger for kvalitet ved å bare bruke ABS-plast, et materiale kjent i bilindustrien for sin holdbarhet og bruk i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne holdbarheten er sikret med streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning.

Raskt og enkelt montert

Vårt sideskjørt kommer monteringsklar med alle nødvendige elementer og en monteringsmanual. Instruksonene er klare, det er ingen ekstra trinn and det gjør installasjonen rask og enkel, noe som gir bilen din et forbedret utseende på ingen tid.

Autorisert distributør av Maxton Design-produkter

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å velge Sideskjørt diffusers Opel Astra J Opc / Vxr, tar du et skritt for å gi bilen din et oppgradert utseende som vil vare lenge.