Sideskjørt diffusers Opel Astra K Opc-Line

MaxtonSKU:OP-AS-5-OPCLINE-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Opel Astra K Opc-Line: Din ultimate biloppgradering

Autorisert av Maxton Design, vårt utvalg av Sideskjørt Diffusers til Opel Astra K Opc-Line er i toppsjiktet for ytelse og stil. Designet for å gi et drastisk bedre utseende på begge sidene av bilen er disse produktene laget av ABS-plast, en premium materiale som brukes mye i bilindustrien og som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet.

Sikkert og Sterkt Materiale

Våre Sideskjørt Diffusers går gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV godkjenninger for å sikre den høye holdbarheten. ABS-plast brukt i våre produkter gir sikkerhet og holdbarhet, noe som sikrer at de vil tåle tøff daglig bruk.

Enkel Installering

Vi gir deg sømløse installasjonsalternativer med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du vil oppleve ingen ekstra trinn i monteringsprosessen, noe som gjør det enkelt selv for amatørmekanikere.

Designet for Opel Astra K Opc-Line

Designet spesielt for Opel Astra K Opc-Line, gir disse Sideskjørt Diffusers et sofistikert og slående utseende til din bil. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, sikrer vi at du får produkter som overholder de høyeste standarder for kvalitet og design.