Frontleppe Opel Astra J Opc / Vxr V.1

MaxtonSKU:OP-AS-4-OPC-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Opel Astra J Opc / Vxr V.1: Forbedret Ytelse og Estetisk Appell

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale populært i bilindustrien til å lage fabrikk støtfangere og andre karosserideler. Denne frontleppen fra vår Opel Astra-serie har vært igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Vi sikrer således materialenes høyeste holdbarhet, og fleksibilitet.

High-Quality Material for Extended Durability

Med våre frontlepper laget av ABS-plast, kan du forvente overlegen holdbarhet sammenlignet med andre materialer. ABS-plast brukes mye i bilindustrien, og denne godkjennelsen sikrer at våre produkter er laget av materialer av høyeste kvalitet.

Forbedret Bilkjøring og Total Utseende med Frontleppe Opel Astra J Opc / Vxr V.1

Frontleppen vil gi et drastisk bedre utseende på bilen. Den sender et sterkt signal om kvalitet og funksjonalitet samtidig med, at utseende blir oppgradert. Dette produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, slik at du enkelt kan oppgradere bilens utseende.

Maxton Design Produkter: Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi legger stor vekt på å levere produkter som gir høyest kvalitet og best kundetilfredshet. Med vårt utvalg av Frontleppe Opel Astra J Opc / Vxr V.1 kan du forvente et produkt som vil gi din bil et oppgradert utseende.