Frontleppe Opel Astra J Gtc

MaxtonSKU:OP-AS-4-GTC-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forvandle Din Bil Med Frontleppe Opel Astra J GTC

FØrsteinntrykket teller, og det samme gjelder for bilen din! Gi bilen din den luksuriøse touchen den fortjener med vår Frontleppe Opel Astra J GTC. Laget med høykvalitets ABS-plast, kjent for sin holdbarhet innen bilindustrien, sikrer dette produktet både stil og varighet. Hver frontleppe får en stringent kvalitetskontroll og er TÜV-godkjent, noe som garanterer topp ytelse.

Kvaliteten og Fleksibiliteten til ABS-Plast

ABS-plast brukes mye i bilindustrien for å lage støtfangere og karosserideler. Denne Frontleppe Opel Astra J GTC er intet unntak. Den er produsert med de samme høye kvalitetskravene som fabrikkens støtfangere, og sikrer dermed at hvert produkt er av den høyeste standarden. Med sin fleksibilitet kan frontleppen motstå hard bruk uten å bli skadet.

Klar for Montering uten ekstra trinn

Vi forstår at tiden din er verdifull. Derfor kommer vår Frontleppe Opel Astra J GTC klar for montering – ingen ekstra trinn er nødvendige. Den leveres med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Enkel montering betyr raskere tid til å nyte bilens forvandlede utseende!

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere at du får de beste biltilbehørene på markedet. Gi bilen din et oppgradering med vår Frontleppe Opel Astra J GTC i dag!