Sideskjørt Opel Astra J Gtc 09-15

MaxtonSKU:OP-AS-4-GTC-SD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilens utseende med Sideskjørt Opel Astra J GTC 09-15

Gi bilen din et nytt og bedre utseende med Sideskjørt Opel Astra J GTC 09-15. Dette sideskjørtet er laget av det holdbare ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien for å lage fabrikksstøtfangere og andre deler av karosseriet. Vår ABS-plast går igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dets høye holdbarhet og fleksibilitet.

Estetisk og funksjonell bilmodifikasjon

Med Sideskjørt Opel Astra J GTC 09-15 vil utseendet på bilen forbedres drastisk. Samtidig er den enkel å montere, og kommer med alle nødvendige monteringselementer samt en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves, så du kan gjøre det selv uten problemer.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at når du kjøper Sideskjørt Opel Astra J GTC 09-15 fra oss, får du høykvalitetsprodukter som oppfyller alle standarder og krav.

Bredt utvalg av bildeler tilgjengelig

Utover våre sideskjørt, tilbyr vi et bredt utvalg av bildeler til flere modeller og merker. Utforsk vår omfattende katalog for å finne nøyaktig det du leter etter for å forbedre bilens estetikk og funksjonalitet.