Sideskjørt lepper Street Pro V.1 Ford Mustang GT Mk6 Facelift 17-

MaxtonSKU:FOMU6FGTCNC-SD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper Street Pro V.1 Ford Mustang GT Mk6 Facelift 17-

Oppgrader din Ford Mustang GT Mk6 med vårt premium Sideskjørt lepper Street Pro V.1 . Vårt sideskjørt er produsert med kvalitet i tankene, laget av ABS-plast som er brukt i bilindustrien for å lage robuste fabrikkfanger og karosserideler.

ABS-plast for Høy Holdbarhet og Fleksibilitet

Produktet vårt møter strenge kvalitetsstandarder og er TÜV-godkjent for å sikre dets høye holdbarhet, fleksibilitet og det enestående materialet det er laget av. Med vårSideskjørt lepper Street Pro V.1, kan du være trygg på at bilen din tåler de tøffeste forholdene.

Enkel Montering for en Drastisk Forbedret Estetikk

Sideskjørtet vil gi en drastisk forbedring av utseendet på begge sidene av bilen. Det kommer klargjort for montering med alle nødvendige monteringsartikler og en monteringsmanual med enkle instruksjoner. Med vår Ford Mustang GT Mk6 Sideskjørt lepper Street Pro V.1, er det ingen ekstra trinn, slik at du lett kan forbedre bilens estetikk.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter designet medPassform, funksjonalitet og holdbarhet i tankene. Vårt sterke oppdrag for å drive innovasjon skyver oss til konstant å forbedre og utvide vårt utvalg av produktalternativer.