Sideskjørt lepper Street Pro V.1 + Flaps Ford Mustang GT Mk6 Facelift 17-

MaxtonSKU:FOMU6FGTCNC-SD1BRB+SRF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Ford Mustang GT Mk6 med Sideskjørt lepper Street Pro V.1 + Flaps

Kjør med stil og et forbedret utseende i din Ford Mustang GT Mk6 med vårt nyste produkt - Sideskjørt lepper Street Pro V.1 + Flaps. Denne oppgraderingen er spesielt designet for å forbedre den generelle estetikken og ytelsen til bilen din. Laget av høykvalitets ABS-plast, er sideskjørtet ypperlig for bilentusiaster som ser etter holdbarhet og ypperlig utføring.

Høykvalitets ABS-Plast for Overlegen Holdbarhet

Vårt sideskjørt er laget av uslåelig ABS-plast som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Dette materialet blir hyppig brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre kroppsdeler. Hver eneste del gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent, noe som sikrer holdbarheten og styrken.

Praktisk og Lett å Installere

Sideskjørt kommer klar til montering med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsveiledning. Det er ingen ekstra trinn, så du kan raskt og enkelt fornye din Mustang GTs utseende.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vårt sortiment inkluderer en bred rekke av bilprodukter av høy kvalitet laget spesielt for kjøretøyentusiaster. Velg fra vårt brede sortiment og forbedre din kjøreopplevelse.