Spoiler Ford Focus Mk3 (Rs Look)

MaxtonSKU:FOFO3H2
8 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Ford Focus MK3 (Rs Look) for Ford Focus MK3 2010 og Nyere Modeller

Spoiler Ford Focus MK3: Detaljert Beskrivelse

Dette Spoiler Ford Focus MK3 (Rs Look) passer for Ford Focus MK3 2010-modeller og nyere. Dette komplekte settet inneholder en høykvalitets spoiler designet for å passe OEM spoiler-områder. Det krever standard Focus MK3 spoiler (ikke ST) og passer på alle standard spoiler-steder. Det er laget av robust og fleksibelt glassfiber, et materiale kjent for sin værbestandighet og høy styrke, noe som betyr at produktet ikke vil deformeres ved veldig lave eller høye temperaturer.

Montering og Materialkvalitet

Deler er i uferdig, klar til bruk tilstand, klar til å installeres av en ekspert. Med sitt TÜV Materialgutachten sertifisering, kan du være sikker på at du får en Spoiler Ford Focus MK3 av høy kvalitet for din Ford Focus. Vi anbefaler sterkt at delene forberedes og prøvemonteres før de males for å sikre at de passer perfekt.

Godkjent Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi tilby deg dette eksepsjonelle produktet for å forbedre utseendet og ytelsen til din Ford Focus MK3. Hvert enkelt produkt er laget med tanke på kvalitet og holdbarhet, noe som sikrer optimal ytelse.