Spoiler Cap Ford Focus 3 St Estate

MaxtonSKU:FO-FO-3-ST-VA-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerhette for Ford Focus 3 St stasjonsvogn

Denne spoilerhetten for Ford Focus 3 St Estate er spesielt utviklet for å forbedre kjøretøyytelsen. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge tilbyr vi kun kjøretøydeler av høyeste kvalitet. Denne spoileren er kompatibel med Ford Focus MK3 ST forordsmodellen fra 2012 til 2014, og gir en perfekt match for kjøretøyet ditt.

Spoiler Extension med 3M Tape

Settet vårt inneholder en Spoiler-forlengelse med 3M-tape for en ukomplisert og solid installasjon. Vi tilbyr også en avfettingsklut i settet for å sikre feilfri påføring. Produktene våre er designet for praktisk og uanstrengt bruk, og sikrer at du kan nyte alle fordelene deres med minimalt problemer.

ABS-plast Produkt

Spoilerhetten er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale spesielt laget for bilindustrien. ABS brukes i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler, preget av økt styrke og fleksibilitet. Dette sikrer eksepsjonell holdbarhet og motstand, ideelt for å forlenge kjøretøyets levetid.

TÜV-Materialgutachten-Sertifisert Produkt

Dette produktet er sertifisert av TÜV-Materialgutachten, noe som bekrefter dets høykvalitetsmateriale. Det er verdt å merke seg at bare den ene siden av spoileren har en strukturert belagt overflate, noe som på subtilt vis forbedrer utseendet til bilen din.

Vi er stolte av å tilby førsteklasses kjøretøydeler og tilbehør til våre kunder. Stol på vår Spoiler Cap for Ford Focus 3 ST Estate for å levere overlegen ytelse og revolusjonere kjøreopplevelsen din.