Sentersplitter Bak Ford Focus 3 Rs

MaxtonSKU:FO-FO-3-RS-RD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design Sentersplitter Bak Ford Focus 3 Rs - Unik og Holdbar

Maxton Design Sentersplitter Bak Ford Focus 3 Rs er en premium diffuser laget av industriell kvalitet ABS-plast. Mye brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre bildelelementer, gir dette materialet super holdbarhet og fleksibilitet. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskrav, inkludert TÜV-godkjenning, for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten, og kvaliteten på materialet som det er laget av.

Forbedrer Bilens Utseende

Vår bak diffusser for Ford Focus 3 Rs vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, samt en klar og detaljert monteringsmanual; det er ingen ekstra trinn nødvendig. Fremhev bilens design,konturer og linjer ved hjelp av vår Sentersplitter.

Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Vi garanterer autentisitet og kvalitet i hvert produkt du kjøper fra oss. Med vår andre-til-ingen kundeservice, kan du være sikker på at din kjøpsopplevelse vil være så glatt som mulig.