Frontleppe Ford Focus 3 Rs V.4

MaxtonSKU:FO-FO-3-RS-FD4G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med vår Frontleppe Ford Focus 3 Rs V.4

Kvalitet og holdbarhet

Vår Frontleppe Ford Focus 3 Rs V.4 er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for å fremstille fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne frontleppen oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet den er laget av.

Forbedret utseende

Denne frontleppen gir et markant bedre utseende til bilen din. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. En detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner følger med, slik at det ikke er behov for ekstra trinn.

Autorisert distributør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, noe som garanterer den høyeste kvaliteten. Ved å velge vår Frontleppe Ford Focus 3 Rs V.4, velger du et produkt som er anerkjent og verdsatt av bilentusiaster rundt om i verden.

Ved bruk av moderne design og kvalitetsmaterialer, gjør Frontleppe Ford Focus 3 Rs V.4 din bil unik og skiller seg ut fra mengden. For de som verdsetter stil og kvalitet er dette det ultimate valget.