Frontleppe Racing Ford Focus St Mk3 Preface Model Version 2

MaxtonSKU:FO-FO-3-ST-CNC-FD2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Med Frontleppe Racing Ford Focus St Mk3 Preface Model Version 2

Overlegen Kvalitet og Holdbarhet

Dømt til å øke din bils yteevne presenterer vi Frontleppe Racing Ford Focus St Mk3 Preface Model Version 2. Frontleppen er konstruert av robust ABS-plast, et materiale med stor popularitet i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og diverse karosserideler. Rammeverket er utsatt for strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og styrken den bærer.

Dramatisk Forbedret Estetikk og Enkel Montering

Omfavner en overlegen design, gir denne Frontleppe Racing Ford Focus St Mk3 Preface Model Version 2 bilen din et mye mer attraktivt utseende. Den kommer monteringsklar med alle viktige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Montering er enkel og krever ingen ekstra trinn.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi sikrer at produktene oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene og ytterligere fremmer deres ydeevne. Invester i Frontleppe Racing Ford Focus St Mk3 Preface Model Version 2 i dag for å oppleve et markant forbedret utseende og ytelse fra din bil.