Bonnet Vents Renault Megane Mk3 Rs

MaxtonSKU:OP-CO-D-OPC-BV-1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

panserventiler for høyytelseskjøretøyene dine

En oppgradering av bildeler kan sikre ikke bare overlegen ytelse, men også et særegent utseende for kjøretøyet ditt. For alle bilentusiastene der ute, er vi stolte av å introdusere våre innovative panserventiler spesialdesignet for dine høyytelsesbiler, inkludert Renault Megane 3 Rs 2010 - 2015, Ford Focus 3 Rs 2015 og utover, Ford Fiesta mk7 St Facelift 2013 - 2016, Honda Civic Ix Type R (FK2) 2015 og utover, og Opel Corsa D 2006 og utover.

Forbedret holdbarhet med ABS-plast

Våre panserventiler er utelukkende laget av abs-plast-materiale av overlegen kvalitet. Abs-plast er primært laget for bilindustrien, og kan skryte av bemerkelsesverdig styrke og fleksibilitet, noe som sikrer full holdbarhet til produktene. Dette materialet brukes ofte i produksjonen av fabrikkstøtfangere og forskjellige andre bildeler.

TUV Materialgutachten-sertifisering og autorisert distribusjon

Vi er enormt stolte av å erklære at våre panserventiler har blitt tildelt TÜV Materialgutachten-sertifiseringen, noe som viser dens overlegne materialkvalitet og pålitelighet. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge er vår forpliktelse til å levere førsteklasses bilprodukter til våre kunder uten sidestykke.

Komplett sett for en fullstendig oppgradering

Investering i våre panserventiler betyr at du mottar et komplett sett som inneholder alt du trenger for en standardinstallasjon. Med vår lettforståelige guide kan du enkelt oppgradere kjøretøyets estetikk og ytelseskvotient.