Sidesplitters Bak V.2 Ford Focus II St Facelift

MaxtonSKU:FO-FO-2F-ST-RSD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak V.2 Ford Focus II St Facelift - En Unik Biloppgradering

Oppgrader kjøretøyet ditt med Sidesplitters Bak V.2 for Ford Focus II St Facelift. Vårt unike produkt er laget av ABS-plast, som er kjent for sin høy kvalitet og har bred anvendelse i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-sertifisert for å sikre den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten og materialets integritet.

Estetisk og Funksjonell Design

Diffuseren vil gi en drastisk forbedret estetikk til baksiden av bilen. Dette gir et betydelig utseendemessig oppgradering, samtidig som det opprettholder bilens originale integritet og funksjonalitet. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som sikrer at installasjonsprosessen er så enkel som mulig for deg.

Handle hos en Autorisert Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Gjør ditt valg med tillit, vel vitende om at du handler fra en respektert distributør som støtter den høyeste standard for produkter og service. Handle kvalitetsbiltilbehør som Sidesplitters Bak V.2 Ford Focus II St Facelift fra oss med trygghet.