Spoiler Cap Ford Focus Mk2 RS 08-10

MaxtonSKU:FO-FO-2-RS-CAP1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Ford Focus Mk2 Rs 08-10: Ultimate Bilforbedring

Bruk Ford Focus Rs Mk2 2008-2010 spoiler cap for å forbedre bilens estetikk og øke aerodynamikken. Vi tilbyr kvalitets Abs-plast deler for alle dine biloppgraderingsbehov. Denne biltilbehøret gir en betydelig forbedring av kjøretøyets utseende og yteevne.

Materiale: Abs-plast med høy styrke

Produktet er laget av høykvalitets, holdbart og fleksibelt Abs-plast materiale. Dette ble spesielt utviklet for bilindustrien og brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Abs-produkter er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, noe som gjør dem til et fantastisk valg for biloppgraderinger og modifikasjoner.

Tuv Materialgutachten - Sertifisert for kvalitet og sikkerhet

Dette produktet har mottatt Tuv Materialgutachten-sertifisering, som er en anerkjent sertifisering for materialekvalitet og sikkerhet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere at hver del du kjøper fra oss holder høyeste standarder i bransjen.

Komplette sett for enkel installasjon

Våre Spoiler Cap Ford Focus Rs settene kommer med alt du trenger for enkel installasjon, inkludert spoilerforlengelse med 3M-bånd og en avfettingsduk. Dette gjør festingen av din nye spoiler cap enkel og effektiv, slik at du kan nyte fordelene med bilmodifiseringen raskere.