Frontleppe V.1 Ford Focus Mk1 Rs

MaxtonSKU:FO-FO-1-RS-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.1 Ford Focus Mk1 Rs: Optimal Kvalitet Og Design

Møt vår topprangerte Frontleppe V.1 Ford Focus Mk1 Rs, et produkt som setter standarden for bilindustrien. Laget av robust ABS-plast, materialet som brukes til å lage fabrikkstøtfangere og andre viktige deler av karosseriet, sikrer holdbarheten og fleksibiliteten til denne frontleppen.

Avansert Produksjonsprosess For Høy Kvalitets Karosserideler

Frontleppen går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten og det enestående designet. Med andre ord er vår Frontleppe V.1 Ford Focus Mk1 Rs ikke bare et estetisk tiltalende tillegg, men også et som utdyper bilens funksjonalitet og ytelse.

Effortless Installation Med Komplette Monteringssett

Med vårt produkt kan du oppleve en enkel monteringsprosess. Vår Frontleppe V.1 Ford Focus Mk1 Rs leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. For å si det enkelt, er det ingen ekstra trinn involvert.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, bringer vi deg enestående kvalitet og ypperlig kundeservice. Oppgradér din Ford Focus med vår premium Frontleppe V.1.Utseendet på bilen din vil bli dramatisk forbedret.