Sidesplitters Bak Ford Focus Mk1 Rs

MaxtonSKU:FO-FO-1-RS-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Ford Focus Mk1 RS

Du ser nå på vår premium Ford Focus Mk1 RS Sidesplitters, en essensiell oppgradering for bilen din. Denne sidesplitteren er produsert av ABS plast, et materiale brukt i stor grad i bilindustrien, og kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. Denne splitteren har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dens produktkvalitet og holdbarhet.

Uforlignelig Kvalitet og Holdbarhet

Denne diffuseren for Ford Focus MK1 RS er laget for å tåle tøffe forhold. Med denne sidesplitteren kan du være trygg på at bilen din vil beholde det forbedrede utseende over lang tid. Den kommer også forhåndsklar for montering, noe som frigjør deg fra det ekstra trinnet med å finne passende monteringselementer. Alt du trenger for en suksessfull montering er inkludert.

Dramatisk Forbedret Utseende

Denne diffuseren løfter utseendet på bilen din ved å tilføye et drastisk bedre uttrykk bak på bilen. Ford Focus Mk1 RS diffuser bringer en sofistikert, sporty look til kjøretøyet ditt, løfter den estetiske appellen og skiller deg ut fra mengden. Laget for å matche din bilens spesifikke, unike design og stil, er denne sidesplitteren et must-have tilbehør for alle bilentusiaster.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og garanterer at alle våre produkter er av høyeste kvalitet og ekthet. Du kan stole på at Ford Focus Mk1 RS sidesplitter vil bringe stil og funksjonalitet til din kjøreopplevelse.