Spoiler Cap Ford Fiesta Mk8 Standard/ St-Line

MaxtonSKU:FO-FI-8-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerhette for Ford Fiesta Mk8 1.0 EcoBoost 100HK

Denne spoilerhetten er spesielt designet for å passe perfekt på Ford Fiesta Mk8-modellene dine fra 2018 og utover med en 1.0 EcoBoost 100HK-motor. Laget av førsteklasses ABS-plast, forbedrer den ikke bare den estetiske appellen til kjøretøyet ditt, men gir også utmerket motstand mot tøffe forhold.

ABS Plast: Material av kvalitet

Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale preget av økt styrke og fleksibilitet. Spesialdesignet for bruk i bilindustrien, ABS brukes i produksjon av fabrikkstøtfangere og diverse andre bildeler. Din Ford Fiesta Mk8 fortjener det beste, og spoilerdekselet vårt gir bilen din den høye kvalitetsfaktoren.

Komplett Sett: Spoiler Extension og Avfettende Klut

Produktpakken leveres som et komplett sett inkludert Spoiler Extension med en brukervennlig 3M-tape og en Avfettende Klut for en ren overflate før påføring. Alle komponentene er designet for enkel og problemfri installasjon.

TUV Materialgutachten Sertifisert Produkt

Denne spoilerhetten har mottatt sertifisering fra TÜV Materialgutachten, som garanterer kvaliteten og beviser dens holdbarhet og lang levetid. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge forsikrer vi deg om at produktene våre oppfyller de høyeste standardene i bransjen.