Spoiler Cap (bonnet extension) - Ford Fiesta Standard/ ST-Line/ ST 17-

MaxtonSKU:FO-FI-8-BE1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Capp (Motorhjelmsforlenger) for Ford Fiesta Mk8 (2017 and onwards)

Øk beskyttelsen og estetikken på din Ford Fiesta med vår premium Spoiler Capp som passer perfekt til Ford Fiesta Standard, St-Line og St Mk8 fra 2017 og fremover. Dette kvalitetstillegget er ideelt for deg som ønsker en kostnadseffektiv måte å forbedre bilens utseende og funksjon på.

Passer Utmerket For Disse Ford Fiesta Modellene

Vårt Spoiler Capp passer til følgende Ford Fiesta-modeller: Ford Fiesta Standard Mk8 (2017 - nåværende), Ford Fiesta St-Line Mk8 (2017 - nåværende) og Ford Fiesta St Mk8 (2018 - nåværende). Laget for en sømløs passform, dette tillegget vil gi bilen din et strømlinjeformet utseende, samtidig som det beskytter motorhjelmen din mot skader.

Komplett Sett For Enkel Installasjon

Dette komplette settet kommer med en Motorhjelmsforlenger med 3M Tape for enkel montering, samt en Avfettingsduk for å sikre en ren og oljefri overflate før installasjon. Dette gjør det enkelt for deg å installere selv, uten behov for profesjonell hjelp.

Produsert Av Høykvalitets ABS-Plast

Produktet er laget av Abs-plast, et materiale som er kjennetegnet av sin økte styrke og fleksibilitet, og er spesielt opprettet for bruk i bilindustrien. ABS brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Dette gjør Spoiler Cap til en robust, holdbar og værbestandig løsning for bilen din. Dessuten har dette produktet vært Tuv Materialgutachten sertifisert (TÜV-sertifiserer for materiale), noe som sikrer at det oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.