Sidesplitters Bak Ford Fiesta MK8 ST

MaxtonSKU:FO-FI-8-ST-RSD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Ford Fiesta MK8 ST med Sidesplitters Bak

Sidesplitters Bak Ford Fiesta MK8 ST diffuser er en utmerket løsning for bilentusiaster som ønsker å bringe en følelse av stil og klasse til sine kjøretøy. Laget med høykvalitets ABS-plast, et materiale hyppig brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, sikrer denne diffuseren optimal fleksibilitet og holdbarhet.

TÜV-godkjent og Gjennomgang Streng Kvalitetskontroll

Tatt i betraktning den viktige rollen som en diffuser spiller i å beskytte bilen din mot potensielle skader, er det avgjørende at den er av topp kvalitet. Vår Sidesplitters Bak Ford Fiesta er TÜV-godkjent og går gjennom strenge kvalitetskrav for å sikre at den opprettholder sin integritet over tid.

Enkel Montering og Bedre Utseende

Ikke bare bidrar denne diffuseren til å gi bilen din et mer sofistikert utseende, men det er også laget for enkel installasjon. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringsklienter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, slik at du kan installere den raskt og enkelt.

Maxton Design Produkt Distributør Autorisert

Vi er stolte av å være en betrodd og autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi engasjerer oss for å tilby toppkvalitets bilprodukter som oppfyller kundens forventninger.