Sideskjørt racing diffusers v.2 Ford Fiesta Mk8 St/ St-Line

MaxtonSKU:FO-FI-8-STLINE-CNC-SD2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Ford Fiesta Mk8 St/ St-Line Sideskjørt racing diffusers v.2

Ford Fiesta Mk8 Sideskjørtroller

Ønsker du å gi bilen din et sporty og tagget utseende? Vårt Ford Fiesta Mk8 Sideskjørt racing diffusers v.2 er det ideelle valget. Sidekjørtet er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale populært i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Gjennom streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning leverer vi bare det beste til vår kundebase.

Enkel installasjon av sideskjørt

Monteringsvennlighet er en av de mange fordelene ved vår Ford Fiesta Mk8 Sideskjørt racing diffusers v.2. Den leveres komplett med alle nødvendige monteringselementer samt en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen til en lek selv for ikke-tekniske personer.

Offisiell distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi autentisitet og eksepsjonell kvalitet på alle våre varer. Ved å velge vårt Ford Fiesta Mk8 Sideskjørt racing diffusers v.2, får du ikke bare et produkt som dramatisk forbedrer utseendet på bilen din, men også et produkt som tåler tidens tann.