Sideskjørt racing diffusers v.1 Ford Fiesta Mk8 St/ St-Line

MaxtonSKU:FO-FI-8-STLINE-CNC-SD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Racing Diffusers V.1 Ford Fiesta Mk8 ST/ ST-Line

Sideskjørt for ST-Line Ford Fiesta er laget av ABS-plast, et materiale som ofte brukes til å lage fabrikkstøtfangere og andre viktige deler av bilens karosseri. Dette produktet er underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-sertifisert, noe som sikrer dets høy holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet det er laget av.

Drastisk Forbedret Utseende

Denne sideskjørtet vil gi din Ford Fiesta et drastisk bedre utseende på begge sidene av bilen. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert i prosessen.

Maxton Design Autorisert Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på oss for å levere deg de beste bildeleproduktene av høyeste kvalitet til din dør.

Med vårt Sideskjørt for ST-Line Ford Fiesta sikrer vi et distinkt og forbedret utseende til bilen din, samtidig som vi opprettholder kvaliteten og holdbarheten til produktene våre. Vi er opptatt av å tilby våre kunder det aller beste innen bildeleprodukter.