Støtfangerskjørt Valance Bak Ford Fiesta Mk7 St Facelift

MaxtonSKU:FO-FI-7F-ST-RS1G-T
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din Med Støtfangerskjørt Valance Bak Fra Ford Fiesta Mk7 St Facelift

Oppgrader bilen din og gjør den stiligere med vårt Støtfangerskjørt Valance Bak for Ford Fiesta Mk7 St Facelift. Produktet er TÜV-godkjent, noe som sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet. Den er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosseridel. Med dette produktet kan du forvente utrolig støtabsorbering og holdbarhet som overgår forventningene.

Enkel montering og drastisk forbedret utseende

Med den forbedrede diffuseren gir Støtfangerskjørt Valance Bak bilen din ett drastisk bedre utseende. Den kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner inkludert. Det er ingen ekstra trinn kreves, noe som betyr at du enkelt kan installere den selv, noe som sparer deg for installasjonskostnadene.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og du kan være trygg på at du får kvalitetsprodukter som gir bilen din det utseendet du ønsker.

Opplev forskjellen Maxton Design-produkter kan gjøre på bilen din i dag. Gjør bilen din unik med Støtfangerskjørt Valance Bak for Ford Fiesta Mk7 St Facelift!