Frontleppe Ford Fiesta Mk7 St Facelift 2013-2016

MaxtonSKU:FO-FI-7F-ST-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilens Utseende Med Frontleppe Ford Fiesta Mk7 St Facelift 2013-2016

Med en frontleppe i høy kvalitet kan du gi bilen din et drastisk bedre utseende. Vår frontleppe for Ford Fiesta Mk7 St Facelift 2013-2016 er produsert i slitesterk ABS-plast. Vi setter høye kvalitetskrav til våre produkter og alle våre bilkomponenter er TÜV godkjente.

Durable Materialer Og Streng Kvalitetskontroll

Denne frontleppen er laget av robust ABS-plast, som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette materialet er anerkjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. Vårt produkt gjennomgår streng kvalitetskontroll for å sikre dens kvalitet, holdbarhet og fleksibilitet.

Autorisert Distributør Av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler og instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn kreves etter monteringen.

Maksimere Bilens Estetikk Med Frontleppe

Øk bilens estetiske appell med vår frontleppe Ford Fiesta MK7 St Facelift 2013-2016. Med stor oppmerksomhet på detaljer og kvalitet, er denne frontleppen det perfekte tillegget til bilen din for å gi et mer sofistikert utseende. Erstatte eller modifisere den originale frontleppen med vårt produkt vil gi bilen din det lille ekstra.