Støtfanger Foran Spoiler Ford Fiesta Mk7 Facelift

MaxtonSKU:FO-FI-7F-STLINE-FS1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Ford Fiesta Mk7 med en forbedret Støtfanger Foran Spoiler

Kvalitets Støtfanger Foran Spoiler

Skapt for Ford Fiesta Mk7 Facelift, er denne frontleppen laget av ABS-plast, et mye brukt materiale i billeindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet går igjennom streng kvalitetskrav og er TÜV godkjent, noe som sikrer dens høye holdbarhet, fleksibilitet og den høye standarden på materialet det er laget av.

Estetikk og enkel montering

Akkurat som originalutstyret, kommer denne frontleppen monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn. Etterinstalleringen av denne Støtfanger Foran Spoiler, vil bilens estetiske utseende drastisk forbedres, noe som er meget attraktivt for alle Ford Fiesta Mk7 eiere.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, sikrer vi at du mottar produkter av høy kvalitet som oppfyller dine behov. Med vår Støtfanger Foran Spoiler for Ford Fiesta Mk7 Facelift, kan du være trygg på at du får et produkt som forbedrer din bil både i ytelse og stil, alt i en pakke.