Frontleppe Ford Fiesta Mk7 2013-2016 Maxton Rs

MaxtonSKU:FO-FI-7F-RS15-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din Med Frontleppe Ford Fiesta Mk7 2013-2016 Maxton Rs

Ønsker du å gi bilen din et mer iøynefallende og sporty utseende? Vår Frontleppe Ford Fiesta Maxton Rs er støpt i ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien. Særdeles kjent for sin høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet. Vårt produkt oppfyller strenge TÜV standarder, sikrer sin pålitelige ydeevne og holdbarhet.

Biltilbehør Maxton Design

Mer enn bare et uttrykksfullt tillegg til bilen din, kommer frontleppen vår fullpakket med alle nødvendige monteringsdeler. Det er også inkludert en enkel å følge monteringsmanual, noe som gjør installasjonen rask og uanstrengt. Med Frontleppe Ford Fiesta Maxton Rs, det er ingen behov for ekstra trinn eller verktøy.

D Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, ønsker vi å gi deg tilpassede, høykvalitets bildeler i Ford Fiesta designet for å styrke bilens estetikk og funksjonalitet.

Maxton Rs - En Intuitiv Oppgradering For Din Fiesta

Ved hjelp av våre Frontleppe Ford Fiesta Maxton Rs, oppnår du et dramatisk forbedret og tilpasset utseende av bilen. Vær trygg på at du handler med en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.