Eyebrows V.1 Ford Fiesta Mk7 St Facelift

MaxtonSKU:FO-FI-7F-ST-L1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

BRYNHØY V.1 Ford Fiesta MK7 St Facelift for Ultimat Bilopplevelse

Dette enestående produktet er designet og produsert for å gi Ford Fiesta mk7 St Facelift 2013 - 2016 modeller en uovertruffen motstandsdyktighet og fleksibilitet. Hvis du ønsker en optimal bilopplevelse, er dette produktet for deg.

Fremragende Kvalitet og Kompatibilitet til din Ford Fiesta

Produktet, BRYNHØY V.1, er laget av ABS-plast - et materiale designet spesielt for bilindustrien. ABS-plast gir økt styrke, noe som gjør det til et ideelt valg for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre bilkomponenter. Ønsker du holdbarhet og pålitelighet for din Ford Fiesta MK7, er dette det rette valget.

TÜV-Sertifisering for Garantert Kvalitet og Sikkerhet

Dette produktet er TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som betyr at det har gjennomgått strenge kvalitetskontroller for å sikre det beste i ytelse og sikkerhet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, så du kan være trygg på at du får et produkt av høyeste kvalitet.

BRYNHØY V.1: A Gamechanger for din Ford

Uansett om du er en bilentusiast eller bare vil forbedre din kjøreopplevelse, vil BRYNHØY V.1 Ford Fiesta MK7 St Facelift definitivt ta det til et nytt nivå. Abs-plast brings robustness to your Ford Fiesta and TÜV certification provides peace of mind. Upgrade your ride today with BRYNHØY V.1.