Spoilerforlenger Ford Fiesta ST Mk7 / Mk7 FL

MaxtonSKU:FO-FI-7/7F-ST-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension Ford Fiesta St Mk7 / Mk7 Fl: En Unik Oppgradering

Spoiler Extension Ford Fiesta St Mk7 / Mk7 Fl er en perfekt oppgradering for din bil, designet for å forbedre ytelsen og gi din Ford Fiesta et sportslig og robust utseende. Disse lettmonterte spoilerne blir laget av høykvalitets Abs-plast, kjent for sin styrke og fleksibilitet.

En Perfekt Match For Din Ford Fiesta

Spoileren passer perfekt til Ford Fiesta St Mk7 (2008-2012) og Ford Fiesta St Mk7 Facelift (2013-2017). Den er laget spesifikt for bruk i bilindustrien. Abs-plast er det samme materialet som brukes i produksjonen av fabrikkfangere og andre bildeler. Dette gjør den utrolig holdbar og garantert å vare lenge.

Komplett Sett For Enkel Installasjon

Med vårt komplette sett trenger du ikke å kjøpe noe ekstra for å installere din nye spoiler. Settet inneholder spoilerextension med 3M Tape og en avfettende klut. Produksjonen av disse produktene er TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som garanterer deres kvalitet og sikkerhet.

Kvalitet Garantert av Maxton Design

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Med en spoiler extension fra Maxton Design, kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet som vil ta din bil til neste nivå.