Støtfanger Foran Spoiler Ford Fiesta Mk7

MaxtonSKU:FO-FI-7-STLINE-FS1A
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfanger Foran Spoiler Ford Fiesta Mk7: Et Sikkert, Stilig, og Kvalitetssikret Utvalg

Med vår Støtfanger Foran Spoiler for Ford Fiesta Mk7, kan du stole på det ypperste av materiale og design for din bil. Dette produktet er laget av robust ABS-plast - et materiale kjent for å være sterkt anbefalt og hyppig brukt i bilindustrien for produksjon av haøykvalitets støtfangere og andre karosserideler. Ikke bare oppfyller produktet strenge kvalitetskrav, er det også TÜV-godkjent, noe som garanterer høy holdbarhet og fleksibilitet.

Høykvalitets ABS-Plast Diffuser for Ford Fiesta Mk7

Vår diffuser vil drastisk forbedre utseendet på aktersiden av bilen din. Den leveres klar for montering, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringshåndbok med klare instruksjoner, slik at det ikke er behov for ekstra trinn i prosessen. Opplev en enkel og rask installasjon med denne diffuseren.

Din Autoriserte Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte over å tilby denne frontbumperspoileren til din Ford Fiesta Mk7. Med denne oppgraderingen, vil du ikke bare heve utseendet på din bil, men også nyte ro i sinnet som kommer med å vite at du har valgt kvalitetsprodukter fra en betrodd distributør.