Spoilerforlenger Ford Fiesta Mk6 St

MaxtonSKU:FO-FI-6-ST-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Ford Fiesta MK6 St Spoiler Extension - Kvalitet og Design hand i hand

Dette er den perfekte Spoiler Extension for din Ford Fiesta MK6 St 2004 - 2008. Denne high-end utvidelsen vil ikke bare øke bilens utseende, men også forbedre dens ytelse. Laget av høykvalitets Abs plast, tilbyr denne Spoiler Extension høy styrke og fleksibilitet, slik den er spesifikt laget for bruk i bilindustrien.

ABS Plast - Økt Styrke og Fleksibilitet

ABS-plast er et materiale som er kjent for sin ekstraordinære styrke og fleksibilitet. Det er derfor det er valget av mange bilprodusenter når det kommer til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Vår Spoiler Extension er laget av samme materiale, noe som garanterer topp kvalitet og holdbarhet.

TÜV Materialgutachten Sertifisert

Sikkerhet og kvalitet er vår høyeste prioritet. Derfor er dette produktet TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som betyr at det oppfyller de høyeste standarder for materialbruk i bilindustrien. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre produkter.

Enkel Installasjon - Komplett Sett Inneholder 3M Tape og Avfettingsduk

Vårt produkt inkluderer en Spoiler Forlengelse Med 3M Tape og en Avfettingsduk, noe som sikrer enkel og jevn installasjon. Du trenger ikke å være en ekspert for å installere vår Spoiler Extension på din Ford Fiesta MK6 St.

Med denne Spoiler Extension vil du ikke bare forbedre bilens utseende, men også dens ytelse. Hvis du ser etter kvalitet, design og ytelse, er dette produktet for deg.