Sentersplitter Bak Mitsubishi Lancer Evo X (Uten vertikale finner)

MaxtonSKU:MI-LA-10-EVO-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Mitsubishi Lancer Evo X (Uten vertikale finner)

Drømmer du om å forbedre bilens utseende og ytelse? Vi tilbyr Sentersplitter Bak for Mitsubishi Lancer Evo X (Uten vertikale finner) - en topp kvalitet produkt fra en ledende produsent Maxton Design. Laget av robust ABS-plast som ofte brukes i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og forskjellige karosserideler, den garanterer utmerket holdbarhet og fleksibilitet.

Sikkerhet og kvalitet fra Maxton Design

For å sikre den høyeste standarden av pålitelighet, gjennomgår vår Sentersplitter strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent. Denne garantien tillater deg å stole på dette produktet for å gi bilen din et drastisk bedre utseende. Vårt sett kommer monteringsklart, og vi tilbyr også en enkel monteringsmanual med klare instruksjoner.

Pålitelig leverandør av biltilbehør

Som en betrodd leverandør innen bilindustrien, engasjerer vi oss for å tilby bare premium kvalitetsprodukter laget med avansert teknologi. Våre kunder verdsetter våre produkter for deres pålitelighet, holdbarhet, og evne til å forbedre bilens estetikk og funksjonalitet. Velg vår Sentersplitter Bak for Mitsubishi Lancer Evo X (Uten vertikale finner) i dag og forvandle bilen din til et ekte mesterverk.