Spoilerforlenger Mini Clubman S Mk2 (F54) Jcw

MaxtonSKU:MC-CM-2-S-JCW-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Mini Clubman S MK2 (F54) Jcw

Vennligst la oss introdusere den prestigefylte Spoiler Extension for Mini Clubman S MK2 (F54) Jcw 2015, en optimal oppgradering for din bil.

Spoiler Extension Komplett Sett

Vårt sett inneholder Spoiler Extension med 3M Tape og en Avfettingsklut for enkel installasjon. Dette produktet er laget av Abs-plast, et materiale som er kjent i bilindustrien for sin høy styrke og fleksibilitet.

Abs-plast: Styrke og Fleksibilitet

Abs-plast er ofte brukt i produksjon av fabrikkfanger og andre bildeler. Denne Spoiler Extension for Mini Clubman S MK2 (F54) Jcw ikke bare forbedrer bilens estetikk, men forbedrer også dens yteevne og lang levetid.

TÜV Materialgutachten Sertifisert

Dette produktet har stolthet i kvaliteten det gir, bevitnet av dens TÜV Materialgutachten sertifisering. Dette sertifisering bekrefter materialenes kvalitet som benyttes i vår Spoiler Extension. Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer vi dette produktets høy standard.

Oppgrader bilen din med vår Spoiler Extension for Mini Clubman S MK2 (F54) Jcw. Opplev kvalitet, ytelse og suverenhet på sitt beste.