Støtfangerskjørt Valance Bak Mini Clubman S Mk2 (F54) Jcw

MaxtonSKU:MC-CM-2-S-JCW-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak Mini Clubman S Mk2 (F54) Jcw

Støtfangerskjørt Valance er din toppkvalitetsløsning for en drastisk forbedret bilutseende. Vårt produkt har gått gjennom streng kvalitetskontroll og er TÜV godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet.

Pre-eminent Materiale og Kvalitet

Vårt Støtfangerskjørt Valance er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Kvalitetssikring er garantert, takket være vår nøye produksjonsprosess og kvalitetskontroll.

Komplett Sett for Enkel Montering

Dette settet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og instruksjoner. Støtfangerskjørtet gir et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen uten behov for ekstra trinn i monteringsprosessen.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, lover vi høy standard og etterbehandling av høy kvalitet.

Støtfangerskjørt Valance, TÜV godkjent, og Maxton Design er nøkkelkronene som representerer vår forpliktelse til kvalitet og en utmerket bilopplevelse. Investere i vår Støtfangerskjørt Valance er en investering i langvarig kvalitet og uslåelig stil.