Sentersplitter Bak Mini Cooper S Mk3 Preface 3-Door (F56)

MaxtonSKU:MC-S-3-56-RD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Mini Cooper S Mk3 Preface 3-Door (F56): Forbedret Estetikk og Varighet

Oppgrader bilen din med denne unikt utformede Sentersplitter Bak Mini Cooper S Mk3 Preface 3-Door (F56). Den har et sofistikert design som gir din bil et drastisk bedre utseende. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi premium kvalitet og holdbarhet.

Høykvalitets Materialer for Maksimal Holdbarhet

Vår Sentersplitter er produsert av robust ABS-plast, et materiale kjent i bilindustrien for sin styrke og holdbarhet. Denne delen er strengt testet og er TÜV godkjent, noe som bekrefter dens høye holdbarhet og fleksibilitet. Den er også spesielt designet for å tåle tøffe klimaforhold, og garanterer langvarig yteevne.

Enkel Montering

Dette produktet leveres monteringsklar, inkludert alle nødvendige monteringselementer. Med den klare og enkle monteringsmanualen, kan du installere splitteren på egen hånd.

Forvandle ditt Kjøretøy med Vårt Avanserte Design

Gjør din Mini Cooper S Mk3 Preface 3-Door (F56) spesiell med vår Sentersplitter. Den vil gi bilen din et mer sporty og premium utseende, fremheve dens aerodynamiske form, og forbedre den generelle estetikken. Ikke gå glipp av sjansen til å forbedre din bilopplevelse med vår kvalitetssplitter.