Spoilerforlenger Mini R53 Mini Cooper S Jcw

MaxtonSKU:MC-S-1-53-JCW-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Forlengelse Mini R53 Cooper S Jcw

Spoiler Forlengelse Mini R53 Cooper S Jcw passer for Mini R53 Cooper S Jcw (2003-2006). Hver bilentusiast vet at detaljene teller. Dette produktet vil legge til noe unikt til din bilens utseende.

Produktdetaljer

Spoiler Forlengelse leveres komplett med 3M tape for enkel installasjon. En avfettingsklut er også inkludert for å forberede overflaten før montering. Produktet er laget av høykvalitets ABS-plast, som er kjent for sin styrke og fleksibilitet. ABS-plast brukes mye i bilindustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkfangere og andre karosserideler.

Sertifisering og Kvalitetsgaranti

Dette produktet har mottatt TÜV Materialgutachten sertifisering, noe som bekrefter dets sikkerhet og kvalitet. Kundenes tilfredshet er vår prioritet, og vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

Oppgrader Din Mini R53 Cooper S Jcw

Få bilen din til å skille seg ut med vår Spoiler Forlengelse Mini R53 Cooper S Jcw. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om produktet eller installasjonsprosessen. Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre bilen din til noe spesielt.