Sideskjørt racing diffusers Mini R53 Cooper S Jcw

MaxtonSKU:MC-S-1-53-JCW-CNC-SD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Racing Diffusers Mini R53 Cooper S JCW

Opplev den perfekte kombinasjonen av styrke og fleksibilitet med vårt Sideskjørt Racing Diffusers Mini R53 Cooper S JCW. Laget med robust ABS-plast kjent for sin bred anvendelse i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet det er laget av.

Høykvalitets Design og Ytelse

Vårt Sideskjørt Racing Diffusers vil gi din Mini Cooper et drastisk bedre utseende på begge sider av bilen. Dette gjør det mulig for deg å vise frem din bils unike stil og fremheve dens aerodynamiske funksjoner. Den kommer monteringsklar og leveres med alle nødvendige monteringselementer og en lettforståelig monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn som er nødvendig.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for autentisiteten av våre produkter. Vi står bak kvaliteten på våre produkter og tilbyr kundestøtte for alle våre Racing Diffusers Mini R53 Cooper S JCW.

Uavhengig av om du skal oppgradere, erstatte eller forbedre bilens utseende, kan du være sikker på at vårt Sideskjørt Racing Diffuser for Mini R53 Cooper S JCW vil sørge for intense og uforglemmelige kjøreopplevelser.