Frontleppe V.1 Infiniti G37 Sedan

MaxtonSKU:IN-G37-S-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Din Infiniti G37 med Frontleppe V.1

Forberede bilen din for å se og føle seg fantastisk med vår Frontleppe V.1 for Infiniti G37 Sedan. Denne frontleppen, laget av ABS-plast, er svært populær i bilindustrien for fremstilling av fabrikkfanger og andre karosserideler. Vårt produkt oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dets høye holdbarhet og fleksibilitet.

Egenskaper av Frontleppe V.1 for Infiniti G37 Sedan

Bruk Frontleppe V.1 for Infiniti G37 Sedan for å gi bilen et drastisk forbedret utseende. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn kreves. Bli den stolte eieren av en bil som skiller seg ut i mengden med denne oppgraderingen.

. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og vi sikrer at du får det beste produktet til bilen din, uansett hvilken etterbehandling du velger.

Dyrebar bil, stilig utseende, og perfekt passform - Alt dette kan du forvente fra vår Frontleppe V.1 for Infiniti G37 Sedan. Bestill nå for å bringe bilen din til neste nivå.